Nestled amongst the rolling hills of Cashmere, Washington, sits the new Nahahum Cabin, a 1650 square foot two-story dwelling designed by Balance Associates. Its east west longitudinal axis and generous overhangs are designed to take advantage of solar orientation while maintaining panoramic views. The main entry is a two story room with full height glazing on the north and south walls that frame the most dramatic down-canyon view. An eastern oriented living space and kitchen occupy most of the main floor along with a powder room and utility area located within the hillside portion of the home. The upper floor contains the master suite and guest bedroom/bathroom with a loft style flex space that opens up to the living room below.

 2-nahahum-cabin-by-balance-associates 3-nahahum-cabin-by-balance-associates 4-nahahum-cabin-by-balance-associates 5-nahahum-cabin-by-balance-associates 6-nahahum-cabin-by-balance-associates 7-nahahum-cabin-by-balance-associates 8-nahahum-cabin-by-balance-associates 9-nahahum-cabin-by-balance-associates 10-nahahum-cabin-by-balance-associates 11-nahahum-cabin-by-balance-associates 12-nahahum-cabin-by-balance-associates 13-nahahum-cabin-by-balance-associates 14-nahahum-cabin-by-balance-associates 15-nahahum-cabin-by-balance-associates 16-nahahum-cabin-by-balance-associates 17-nahahum-cabin-by-balance-associates 18-nahahum-cabin-by-balance-associates 19-nahahum-cabin-by-balance-associates 20-nahahum-cabin-by-balance-associates 21-nahahum-cabin-by-balance-associates