dark mode light mode Search
Search

A Colorful Abode: PL Studio’s London Townhouse Renovation

Forest Gate House, London, UK / PL Studio

England interior design office PL Studio was appointed by a couple who adored vibrant colors to undertake the grand task of transforming a newly built townhouse in London‘s Forest Gate neighbourhood into a charming and lively abode.

Forest Gate House, London, UK / PL Studio

The studio took this opportunity to infuse the home with a sense of warmth, kaleidoscopic beauty, and distinctive character that would be perfect for hosting gatherings with loved ones.

Forest Gate House, London, UK / PL Studio

Understanding the essence of their clients’ vision, the masterful team at PL Studio crafted a design that exuded confidence and energy.

Forest Gate House, London, UK / PL Studio

They recognized that the property lacked character and positivity, so they set out on a mission to create an environment that truly reflected their clients’ joyful spirit.

Forest Gate House, London, UK / PL Studio

Each room was meticulously designed with its own unique identity, boasting daring color palettes and unexpected details that would bring forth delight and wonder.

Forest Gate House, London, UK / PL Studio

As one traverses through every floor of this captivating townhouse, it becomes evident that Majorelle blue acts as the thread connecting all spaces. This brilliant hue weaves its way throughout the home, becoming an enchanting motif that binds everything together.

Forest Gate House, London, UK / PL Studio

The choice of Majorelle blue adds depth and intrigue to the overall aesthetic of the townhouse. PL Studio’s expertise shines brightly in this project as they have seamlessly incorporated powerful design elements into every nook and cranny.

Forest Gate House, London, UK / PL Studio

Their attention to detail is commendable as they skillfully curated each space to uplift spirits and inspire awe. From playful splashes of color to unexpected bursts of creativity – this townhouse is truly a testament to their unrivaled talent.

Image courtesy of Taran Wilkhu