dark mode light mode Search
Search

Tech and Biophilia Redefine Wellbeing at Beijing’s Cloud White Skincare Clinic

Cloud White, Beijing, CN / Isense Design

Lv Bo

Imbued with the essence of biophilia and cutting-edge technology, Isense Design, a Chinese studio, has ingeniously created a haven of serenity and expertise for Cloud White in Beijing‘s Chaoyang District. This skincare and beauty sanctuary effortlessly combines nature-inspired elements with modern innovation, resulting in a space that radiates both professionalism and tranquility.

Cloud White, Beijing, CN / Isense Design

Departing from the traditional neutral color palette, the designer opted for serene shades of tranquil green and sky blue, infusing the space with a calming ambiance. The vibrant green exterior, adorned with tall windows, not only adds transparency but also entices passersby to explore the inviting interior.

Cloud White, Beijing, CN / Isense Design

The waiting room, front desk, and checkout area seamlessly blend into one another, with a corridor guiding visitors towards the clinic’s laboratory at the back. To further enhance the nature-inspired theme, strategically placed planters adorn the lobby area and corridor leading to the treatment rooms. Circular faux skylights gently illuminate the space, while rounded wall corners exude a sense of softness.

Cloud White, Beijing, CN / Isense Design

Upon entering the treatment rooms, a whole new immersive experience awaits. The head spa features black and white marble flooring, complemented by half-blacked-out and half-white ceilings and walls. The ceiling is adorned with small LED lights that mimic a starry sky, creating a mesmerizing atmosphere.

Cloud White, Beijing, CN / Isense Design

On the other hand, the skin treatment rooms exude a bright and airy ambiance with oval-shaped ceilings and mirrors. The blue-green gradient glass used in these rooms resonates with the colors seen in the lobby and exterior. Each room is thoughtfully equipped with hidden aromatherapy in the wardrobe, adding an extra touch of relaxation. Through the clever use of color and materials, a clear distinction is made between the common areas and the treatment spaces, ensuring a seamless and harmonious experience for visitors.