Eilat Dar Renovates 50 SQM Apartment in Jaffa

Eilat Dar Renovates 50 SQM Apartment in Jaffa

Israeli interior designer Eilat Dar has renovated and extended a small 60-year-old Jaffa apartment using affordable materials and built-in furniture. The main goal was to create an open, bright and airy 'loft...
Sun Rain Room by Tonkin Liu Architects, London

Sun Rain Room by Tonkin Liu Architects, London

The Sun Rain Room is a two-storey extension and restoration of a Grade-II Listed Georgian townhouse in north London where the architects Anna Liu and Mike Tonkin have their home and office. The extension re-fr...
Hiro-En House in Melbourne by Matt Gibson

Hiro-En House in Melbourne by Matt Gibson

Australian firm Matt Gibson Architecture + Design has renovated and extended this house in Melbourne's Barrington heritage area, adding a verandah space that can be protected from the sunlight using woven s...
Kirkwood House by Jailmake, London

Jailmake Refurbishes 1960s House in London’s Peckham

South London studio Jailmake has refurbished this 1960s house in Peckham, opening up the ground floor to a spacious garden. The most dramatic change is the ground floor extension, creating a full width ki...
Stoke Newington by ZCD Architects, London

ZCD Architects Extends A Victorian House in London

UK practice ZCD Architects has recently added a concrete extension to the lower ground floor of a Victorian terraced house in London. The clients wanted to expand the main floor to create a more sociable space...
House Au Yeung Tribe Studio

Tribe Studio Revamps 1930s Bungalow in Sydney

Sydney firm Tribe Studio has recently refurbished and extended this 1930s bungalow in suburban Sydney with a garden pavilion and a series of decorative flourishes, reducing its footprint and accommodating the ...
De Beauvoir House by Cousins & Cousins

De Beauvoir House by Cousins & Cousins, London

UK practice Cousins & Cousins Architects has added a timber and glass extension to a semi-detached house in north London. The design team was asked to improve the existing layout of the De Beauvoir House ...